Kompletní řešení pro stavební projekty

zemni prace

Zemní práce jsou základem každého stavebního projektu. Právě od nich se následně odvíjí úspěch celé akce – proto je obzvláště důležité, aby byly prováděny správně, kvalitně a profesionálně. Svěřte je tedy do rukou těm nejlepším odborníkům ve svém oboru. Zemní práce Táborský je spolehlivá pražská firma s dlouholetou tradicí, která se zabývá širokou škálou zemních prací pro soukromé i firemní zákazníky, jež vám vždy poskytne kvalitní služby za konkurenceschopné ceny. Kromě příznivých cen a vysoké kvality dbají i na to, aby práce byly realizovány rychle a nezdržovaly tedy další stavební procesy.

Jaké konkrétní služby si lze u nich objednat? Specializují se kupříkladu na výkopy bazénů všech typů a velikostí. To tudíž znamená, že se můžete spolehnout na to, že vám zajistí, že bazén bude mít rovný a pevný podklad a bude tak připraven k instalaci. Dále provádějí i výstavby a rekonstrukce silnic a chodníků. Mají bohaté zkušenosti s pokládkou asfaltu, betonu či dlažby. Jsou navíc vybaveni moderní technikou a odolnými materiály, které zajistí, že se bude jednat o kvalitní a dlouho sloužící povrch.

 Táborský nabízí kompletní řešení (nejen) pro stavební projekty

Dále ve svém repertoáru mají i výkopy a betonáž základů. Opírat se přitom mohou o zkušenosti s prováděním základů pro všechny typy staveb, včetně rodinných domů, bytových domů nebo průmyslových staveb. Jedním si u nich můžete být vždycky jisti – připraví takové základy, jež budou dostatečně pevné a stabilní pro bezpečný domov.

V neposlední řadě dělají výkopy a pokládky inženýrských sítí zahrnující vodovody, kanalizace, plynovody či elektrická vedení. Poradí si tedy s pokládkou potrubí, kabelů i dalších komponent inženýrských sítí. Navíc se nebojí práce v jakémkoliv, tedy i hůře přístupném terénu. Spolehnout se můžete i na to, že sítě budou rozvedeny v souladu s platnými normami a předpisy. Cizí jim není ani odvoz a likvidace odpadu či práce se zahradní zeminou.

Očekávat můžete garanci kvalitně odvedených prací a dodržení všech dohodnutých termínů. Zaujala vás tato firma? Neváhejte ji kontaktovat, rádi vám zodpoví vaše dotazy a vytvoří pro vás nezávaznou cenovou nabídku.

spolehlivý partner

kontaktujte nás

Hledáte-li spolehlivého partnera na dlouhodobou spolupráci, kontaktujte nás. Zaslat nám můžete nezávaznou poptávku nebo zavolat na
Individuální nabídku nejen na zemní práce, ale i na demolice a autodopravu vám zpracujeme ZDARMA.